2023

Fiyat Görünüm Seçenekleri

b2bNet'ten yeni bir güncelleme: Fiyat Görünüm Seçenekleri! Bu güncelleme ile artık stok fiyatlarını farklı para birimlerinde gösterebilirsiniz. Genel ayarlardan değiştirebileceğiniz 5 farklı seçenekle ister sistem varsayılan para biriminde, ister Dolar, Euro veya TL olarak, isterseniz de carinin para biriminde listeleme yapabilirsiniz.

Sistem varsayılanı: Bu seçeneği seçtiğinizde tüm stok fiyatları genel ayarlardaki para birimi neyse o para birimine çevrilir.

Cari Varsayılan: Bu seçeneği seçtiğinizde bayileriniz giriş yaptıklarında tüm stok fiyatlarını sizin o cariye ait seçtiğiniz para birimi cinsinden görür.

USD, EURO, TL: Bu seçeneklerden hangisini seçerseniz, carileriniz kendi para birimleri ne olursa olsun, ürünler seçilen para biriminde görür.

Örnek bir senaryo ile tüm stokları USD cinsinden sisteme eklediğinizi varsayalım.

- Tüm bayilerinize güncel kur üzerinden TL olarak gösterebilirsiniz.

- Bazı bayilerinize TL, bazılarına USD veya EURO olarak gösterebilirsiniz.

- Tüm bayilerinize sistemde belirlediğiniz para birimi cinsinden gösterebilirsiniz.

Bu arada döviz kurunu zaten ister merkez bankasından güncel kur alarak, isterseniz kendi belirlediğiniz kur oranlarını girerek, isterseniz de merkez bankasından gelen kur miktarları üzerine belirli bir yüzde ekleyerek güncelleyebiliyorsunuz.

Ayrıca, bu güncellemeyle genel ayarlardan seçim yaparak fiyatları artık KDV dahil veya KDV hariç olarak da gösterebilirsiniz. 

b2bNet ön muhasebe sistemi olarak her zaman en iyisini sunmaya çalışıyor ve sizlere daha fazla kolaylık sağlamak için çalışmaya devam ediyoruz. Yeni özelliklerimizden faydalanmak için hemen sisteme giriş yapabilirsiniz.