2022

Cari ve Kart Açılışlarında Otomatik Arama

Yeni güncellememiz ile artık cari ve stok kartı açarken mevcut kayıtları görebileceksiniz. Bu sayede daha hızlı ve daha kolay bir şekilde kayıt açabilecek ve hem cari hem de stok kartları için mükerrer (tekrar eden) kayıt açma riskini ortadan kaldırarak işlemlerinizin daha doğru ve düzenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaksınız.

Ayrıca bu güncelleme ile birlikte cari ve stok kartı açma işleminin hızı da artacak, zaman kaybınız azalacak ve işlemlerinizi daha verimli bir şekilde gerçekleştirebilme imkanına sahip olacaksınız.

Cari kart açmadan önce cari listesine gidip bu cari kartın daha önce açılıp açılmadığını kontrol edip varsa ilgili cari kart üzerinden işlem yapmanız gerekir. Yoksa aynı cariye birden fazla cari kart açtığınızda hesapların karışması çok olasıdır. Örneğin cari karta ait hesap dökümü istendiğinde 2 ayrı hesap listesi vermek zorunda kalırsınız. 

Aynı şekilde bir stok kartını birden fazla kez açtığınızda stok takibi ve raporlarınız asla doğru sonucu vermeyecektir.

Bu güncelleme sayesinde cari ve stok kart açma yetikisine sahip kişi başlığı yazarken, yazdığı bilgilere uygun başka kayıtlar varsa hepsini liste olarak kolayca görebilecek ve aynı kartı tekrar açma ihtimalinin önüne geçilmiş olacaktır.

Yaptığınız bu güncelleme ile birlikte b2bnet ön muhasebe sistemi, işletmenizin verimliliğini artıracak ve işlemlerinizi daha hızlı ve daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilme imkanı sağlayacaktır.